Site Generator

El nostre blog

Curiositats yòguiques que volem compartir amb tu

HORARIS

DILLUNS

IOGA
19:00-20:30

DIMECRES

IOGA
19:00-20:30

DIVENDRES

IOGA
19:00-20:30


Si cap dels horaris proposats no us satisfà, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Som molt flexibles i receptius.

Teléfono & WhatsApp: 669 924 163

Ariadna

SOCIS

6€
1 SESSIÓ

SOCIS

50€
10 SESSIONS  sense data de caducitat

NO SOCIS

8€
1 SESSIÓ

NO SOCIS

70€
10 SESSIONS  sense data de caducitat

HATHA VINYASA

El ioga vinyasa o vinyasa flow és una evolució de la forma tradicional del ioga hatha que es focalitza en la respiració, el moviment, la consciència, la correcta alineació del cos, la força i la flexibilitat. La principal característica és que es tracta d'un ioga dinàmic que coordina moviment amb respiració per aconseguir un efecte transformador.

YIN YOGA

El Yin Yoga és un estil passiu de hatha ioga en el que les asanes es mantenen un mínim de 3 minuts. Yin Yoga combina les influència del ioga de la Índia amb les pràctiques xineses taoistes i la ciència occidental per millorar la nostra salut en múltiples nivells. Amb el Yin Yoga treballem el teixit conectiu, mobilitzant i enfortint les nostres articulación, lligaments i les profundes xarxes fascials.

INFLEXIBLE & PROUD

El ioga el pot practicar tothom, cadascú adapta les seves possibilitats i necessitats en cada assana. La perfecció en la postura va molt més enllà d'arribar o no a tocar-se la cama. La perfecció rau en el nostre interior, en la respiració i en la consciència de la nostre ment i el nostre cos. Si vols iniciar-te en el ioga però sents que "ets un tronque@", aquest és el teu espai.

Què he de portar ?

A la sala de Ioga l'Altell tenim tot el que pots necessitar per la teva pràctica: estora, cinturons, mantes i blocs de suro. Però si ho prefereixes pots portar el teu material personal. ;)

SEGUEIX-NOS